Meer over Agenda

Verkoopdag 2020 (geannuleerd)

verkoopdag van zaterdag 16 mei. 

16 mei2020

Verkoopdag 2020

 

De datum voor de verkoopdag 2020  staat gepland op D.V. 16 mei 2020 . 

 

Beste gemeenteleden, 
Kijkt u ook al uit naar de verkoopdag? Hij zal dit jaar gehouden worden op zaterdag 16 mei. 
De commissie is weer gestart met de voorbereidingen voor deze gezellige dag en we hopen dat u en jij weer mee wilt denken en werken. Tenslotte wordt deze dag ieder jaar voor én met elkaar georganiseerd. Zonder medewerking van u kunnen we niet veel beginnen. Heeft u leuke ideeën of wilt u ergens mee helpen, wilt u bij een kraam staan, iets sponsoren o.i.d., neem even contact op met één van onderstaande personen of stuur een e-mail naar Marit Orgers. 

Zoals u weet is er altijd een rommelmarkt op de verkoopdag aanwezig. Deze markt trekt jong en oud en is al vele jaren een vast onderdeel van de verkoopdag. U kunt daarvoor weer 2e-hands spullen inleveren bij de zij-ingang van het kerkgebouw tussen 19.30 en 20.30 uur. De inzamelavonden zullen zijn op 3 vrijdagavonden: 13 maart, 17 april en 8 mei. We willen u wel vriendelijk vragen om met zorg te kijken of de spullen nog schoon, netjes en verkoopbaar zijn. 

Ook een vast onderdeel van de verkoopdag is de welbekende 'Gemeenteveiling'. Tijdens deze veiling worden allerlei soorten spullen maar ook diensten te koop aangeboden waarop u een bod kunt uitbrengen. Natuurlijk hebben we vooraf eerst uw hulp nodig om een mooi aanbod samen te stellen. Heeft u iets leuks, moois of lekkers aan te bieden voor de veiling, dan horen we dat graag. Ook kunt u een klusje of een gezellig uitje aanbieden waarop geboden kan worden, kortom alles is welkom. 

Uiteraard is de gehele opbrengst bestemd voor het aflossen van het kerkgebouw. Helpt u mee? 

Allen een hartelijke groet van de verkoopdag-commissie,

 

Als er vragen zijn, neem dan gerust contact op met iemand van de commissie. 

Rolf Klooster (06-57 59 57 95), 
Marien Moree, Corné Mourits, 
Marjolein Nobel, Marit Orgers (verkoopdag@hhg-oudbeijerland.nl), 
Janneke van Pelt, Jacobien Prins, 
Jaap-Jan Visser

  • © hersteld hervormde kerk 2020