Dagelijks Woord

Meer over Activiteiten

Thuisfrontcommissie (TFC) Irene Swets

Irene Swets werkt in Zambia als vrijwilliger voor Stichting Stéphanos. Het doel van het werk in Zambia is om mensen bekend te maken met de Bijbelse boodschap en hen te wijzen op de Goede Herder. Dit wordt onder andere gedaan door middel van Bijbelstudies, trainingen en alfabetiseringswerk. 

De thuisfrontcommissie (TFC) van Irene bestaat uit enthousiaste leden die het werk dat zij in Zambia doet blijvend onder de aandacht brengen zodat het zijn voortgang zal vinden. De TFC-leden willen in gehoorzaamheid aan hun Herder, Gods medearbeiders zijn, door het werk van Irene in Zambia te ondersteunen, tot uitbreiding van Gods Koninkrijk. 

Het is ontzettend belangrijk dat het werk van Irene door u als achterban gesteund wordt. Dit kan op verschillende manieren;
Gebed.
Gebed is onmisbaar om het zendingswerk uit te kunnen voeren. Wilt u bidden voor Irene en de mensen in Zambia?
Meeleven.
Post wordt erg gewaardeerd. Het postadres van Irene is:
Irene Swets
P.O. Box 560171
Petauke, Eastern Province
Zambia

Financieel.
Irene Swets is bij het uitvoeren van haar werk volledig afhankelijk van giften. 
- Eenmalige gift.
U kunt een (fiscaal aftrekbare) gift overmaken op het rekeningnummer van de TFC van Irene: NL27RABO0306895153 o.v.v. Irene Zambia. 
-Periodieke giften.
Gezien het belang van continuïteit van het werk zijn periodieke giften bijzonder welkom. U kunt onderstaand machtigingskaartje downloaden en inleveren bij Herman Duifhuizen, Koninginneweg 104, Oud Beijerland. 
-Sponsorkliks.
Als u gewend bent om online producten te bestellen, is bestellen via Sponsorkliks een mooie manier om Irene financieel te steunen zonder dat het u iets extra kost! 
     1. Ga naar Irene’s persoonlijke pagina door: KLIK HIER 
     2. Kies een webwinkel waar u uw bestelling wilt doen.
     3. Doe een bestelling bij de webwinkel zoals u bent gewend. Het klopt dat u tijdens het bestelproces geen verwijzing meer ziet naar Sponsorkliks. 
     4. U hebt Irene in Zambia gesponsord!

Bij vragen of opmerkingen kunt u contact opnemen met de TFC via tfcvoorzambia@gmail.com of met Herman Duifhuizen, contactpersoon van de TFC in Oud-Beijerland, via 06-24255268 of tfc@hhg-oudbeijerland.nl

Hartelijk dank voor uw betrokkenheid!

 

Steun het werk van Irene Swets!

Scan de code en maak uw gift over.

Agenda - jaarplanner

  • © hersteld hervormde kerk 2023