Dagelijks Woord

Meer over Activiteiten

Verkoopdagcommissie

Gemeenteleden,

PRAKTISCHE INFORMATIE VERKOOPDAG D.V. zaterdag 13 mei 2023 

OPENING
De verkoopdag zal om 9.00 uur geopend worden met gebed en schriftlezing in de familiezaal van de kerk. Allen hiervoor uitgenodigd! Om 15.00 uur zal de dag hier ook weer afgesloten worden. Hierbij zullen de winnaars van de spelletjes e.d. bekend worden gemaakt, dus zorg dat u/jij erbij bent.

TERRAS
Er zal een overdekt terras zijn waar u kunt genieten van een kopje koffie/thee met wat lekkers en ook voor de kinderen is er van alles. Blijft u gezellig eten tussen de middag? Er is genoeg keuze; denk aan patat met een snack, broodje hamburger, versgebakken kibbeling, belegde broodjes enz.

VOOR DE KINDEREN:
Er is voor de kinderen weer een gezellige knutseltent aanwezig. In de tent zijn ook strippenkaarten te koop t.w.v. € 5,-. Hiermee kunnen de kinderen betalen bij de spelletjes, maar ook bij het eten en drinken mag hiermee betaald worden. 
De kleurplaten (die op school uitgedeeld zijn) mogen in de knutseltent ingeleverd worden. Er wordt aan het einde van de dag een prijs uitgereikt voor de mooiste kleurplaat, dus doe goed je best! 
Als u een kleurplaat voor niet schoolgaande kinderen wilt ontvangen, dan kunt een e-mailtje sturen naar Marit Orgers: m.orgers@live.nl Ook zal deze via de website te downloaden zijn waarna u/jij hem zelf kunt afdrukken.

Kleurpklaat downloaden: Klik hier!

GEMEENTEVEILING 
Op de verkoopdag zal er twee keer een gemeenteveiling gehouden worden. Bij de veiling worden er mooie en leuke spullen aangeboden waarop jong en oud een bod uit mag brengen. De veilingmeester heeft er alweer zin in. We hopen op een mooie opbrengst voor het welbekende doel: 
aflossen van de schuld op het kerkgebouw. 

PINNEN
U kunt geld opnemen bij het pin-punt op de verkoopdag. Dit punt wordt aangegeven d.m.v. een bord, vraag er gerust naar bij iemand van de commissie. 
We zouden het erg fijn vinden als u zoveel mogelijk met kleingeld wilt betalen. Het wisselgeld is altijd schaars. Betalen met klein (brief) geld is dus meer dan welkom. We kunnen geen briefgeld aannemen met een waarde hoger dan € 50,00. 

PARKEREN 
U kunt uw auto parkeren op het terrein van kantoor Schep aan de overkant van de kerk. Komt u met de fiets, dan kan die gestald worden op de parkeerplaats bij de consistorie of in het fietsenrek van de kerk. Komt u ’s morgens nog iets afgeven voor de verkoopdag, dan verzoeken wij u vriendelijk dit vóór 8.00 uur te doen, zodat het parkeerterrein weer op tijd autovrij is. 

TOT SLOT
We hopen dat we een gezellige verkoopdag zullen hebben. Een dag die in het teken staat van gezelligheid, onderlinge saamhorigheid en verkoop voor het welbekende doel. Ook voor de nieuwe mensen in de gemeente een mooie gelegenheid om kennis te maken met andere gemeenteleden. 
Als er nog vragen zijn dan kunt u die bij één van de commissieleden stellen. 

Allen een hartelijke groet van de verkoopdagcommissie, 
Corné Mourits, 
Jaap Jan Visser, 
Jacobien Prins, 
Liesbeth Buizer, 
Marien Moree, 
Marinus Rottier, 
Marjolein Nobel, 
Rolf Klooster, 
Marit OrgersAllen een hartelijke groet van de verkoopdagcommissie,  
Corné Mourits
Jaap Jan Visser
Jacobien Prins
Janneke van Pelt
Liesbeth Buizer
Marien Moree
Marjolein Nobel
Rolf Klooster
Marit Orgers verkoopdag@hhg-oudbeijerland.nl

 

Verkoopdagcommissie:

Voorzitter, sponsoring en PR:
Rolf Klooster
Marit Orgers: 0186-683836
mail: verkoopdag@hhg-oudbeijerland.nl

Algemeen en Rommelmarkt:
Corné Mourits 
Jaap Jan Visser

Catering:

Marien Moree
Jacobien Prins

Marinus Rottier

Activiteiten en Spelletjes:

Liesbeth Buizer

Marjolein Nobel

Verkoopdag 14 mei 2022

bekijk alle albums

Verkoopdag 25 mei 2019

bekijk alle albums

Verkoopdag 26 mei 2018

bekijk alle albums

Verkoopdag 28 mei 2016

bekijk alle albums
  • © hersteld hervormde kerk 2023