Meer over Nieuws

Verkoopdag 2019

25 mei 2019

Verkoopdag en rommelmarkt t.b.v. HHG Oud-Beijerland

Beste gemeenteleden, 

Via dit nieuwsitem willen we u en jullie op de hoogte houden van de voorbereidingen en ontwikkelingen rond de verkoopdag 2019!

 

Vierde en laatste update 26 april  en 3 mei 2019

Via onderstaande knoppen zijn er een kleurplaat en puzzel te downloaden. Lever deze in op de verkoopdag en...

KLEURPLAAT :

PUZZEL :

Beste gemeenteleden, 
Dit is alweer het laatste bericht voor de verkoopdag van zaterdag 25 mei. We hebben weer ons best gedaan om leuke en nieuwe dingen te organiseren voor jong en oud, en we hopen op een mooie en gezellige dag met elkaar over enkele weken. 
Hierbij volgen nog wat praktische zaken: 

OPENING 
De dag zal om 9.00 uur geopend worden met gebed en Schriftlezing in de familiezaal van de kerk. De dag zal daar ook weer worden afgesloten. Hierbij zullen de winnaars van de spelletjes e.d. bekend worden gemaakt. Zorg dat u/jij er bij bent. 

VOOR DE KINDEREN 
Er is voor de kinderen weer een gezellige knutseltent aanwezig. Kom je leuke knutselwerkjes maken? De kleurplaat mag ook ingeleverd worden in deze tent. Er wordt aan het einde van de dag een prijs uitgereikt voor de mooiste kleurplaat, dus doe je best! Op de website van de kerk is de kleurplaat eventueel te downloaden: www.hhg-oudbeijerland.nl. In deze tent zijn ook de strippenkaarten te koop waarmee de kinderen kunnen betalen op de hele markt.
Verder zijn er natuurlijk veel leuke spelletjes, waarbij je leuke prijzen kunt winnen! Heb je weleens gesjoeld op een sjoelbak van 5 meter lang of vind je het leuk om ringen te gooien? Vind je het leuk kom een rondje op een pony te maken? Ben jij goed in doelpunten schieten? Kom dan vooral naar het spelletjesplein, er zijn nog veel meer leuke dingen te doen!

PINNEN 
We zouden het erg fijn vinden als u zoveel mogelijk met kleingeld wilt betalen. Het wisselgeld is altijd schaars. Betalen met klein (brief)geld is dus meer dan welkom. We kunnen geen briefgeld aannemen met een waarde hoger dan € 50,00. Er is overigens voor het opnemen van geld een pinapparaat beschikbaar tijdens de verkoopdag. Ook bij kantoor Schep aan de overkant van de kerk is gelegenheid om te pinnen. 

PARKEREN 
Zoals u wellicht weet kunnen de fietsen gestald worden op de parkeerplaats bij de consistorie. Komt u met de auto, dan mag u deze in de parkeervakken parkeren op het terrein van kantoor Schep aan de overkant van de kerk. Als u op de verkoopdag           ’s morgens nog iets komt afleveren, dan willen wij u vriendelijk verzoeken het parkeerterrein voor 8.00 uur weer autovrij te maken. 

ROMMELINZAMELAVOND 
U kunt op vrijdagavond 17 mei nog een laatste keer tweedehands spullen inleveren. Van 19.30 - 20.30 uur staat het rommelteam weer klaar bij de ingang van de kerk. 

GEMEENTEVEILING + BOODSCHAPPENTAS
Voor de gemeenteveiling kunnen we nog steeds iets leuks, lekkers of moois gebruiken om te veilen op de verkoopdag. Levert u nog iets aan zodat we een mooie veiling kunnen organiseren? 
Ook de boodschappentas is nog niet vol. We hopen dat u nog iets wilt inleveren, zodat we met elkaar en voor elkaar een leuke tas samen kunnen stellen. 
Als er vragen zijn, neem dan gerust contact op met iemand van de commissie. 

Rolf Klooster (06-57 59 57 95), 
Marien Moree, Corné Mourits, 
Marjolein Nobel, Marit Orgers, 
Janneke van Pelt, Jacobien Prins, 
Jaap-Jan Visser

 

Derde update 1 maart 2019:

Beste gemeenteleden, 
Zoals u eerder heeft kunnen lezen hopen we op D.V. zaterdag 25 mei 2019 weer onze jaarlijkse verkoop-dag te houden. 
De commissie is druk bezig met het organiseren van alle activiteiten welke bij deze dag komen kijken. Maar we kunnen niet zonder uw hulp. Daarom willen we vragen om uw medewerking. Ook de nieuwe leden in de gemeente willen we van harte uitnodigen om mee te denken en te helpen. Wilt u ergens bij helpen of lijkt het u leuk om bij een bepaalde verkoopkraam te staan, dan horen we dat natuurlijk graag! 
Zoals u gewend bent, zal er ook weer een rommelmarkt aanwezig zijn. Helpt u mee de vele kramen te vullen? U kunt tweedehands (schone en bruikbare) spullen inleveren bij de zij-ingang van het kerkgebouw op vrijdag 8 maart 2019 van 19.30 – 20.30 uur. We hopen weer op een goede opkomst! 
Voor de welbekende verrassings-boodschappentas willen we graag boodschappen gaan inzamelen. Ook daar hebben we uw hulp hard bij nodig. Wilt u bij het boodschappen doen de aanbiedingen in de gaten houden, en zo mogelijk wat extra’s meenemen voor in de tas? We kunnen van alles gebruiken, let u wel op de houdbaarheidsdatum en de bewaaradviezen. Gangbare producten kunnen bijvoorbeeld zijn: koffie/ thee/sap/koek/snoep/rijst/macaroni/soep/zoetwaren/ beschuit/producten uit blik enz. De boodschappen kunt u inleveren op de bovengenoemde rommel-inzamelavonden. U kunt ook even contact opnemen met iemand van de commissie, we komen het graag bij u ophalen. 
We hopen weer op veel positieve reacties. Allen een hartelijke groet van de verkoopdag-commissie,

Rolf Klooster, Marien Moree, Corné Mourits, 
Marjolein Nobel, Marit Orgers, Janneke van Pelt, 
Jacobien Prins, Jaap-Jan Visser

 

Tweede update 18 februari 2019:

Eerste update 10 januari 2019:

De verkoopdagcommissie geeft u graag aan het begin van het nieuwe jaar de datum door van de verkoopdag:  D.V. zaterdag 25 mei 2019 hopen we onze jaarlijkse verkoopdag te houden. 
De voorbereidingen zijn inmiddels van start gegaan en we hopen weer op uw en jouw medewerking te mogen rekenen bij de vele werkzaamheden.
Heeft u leuke ideeën of wilt u ergens mee helpen, dan kunt u contact opnemen met iemand van de commissie of via verkoopdag@hhg-oudbeijerland.nl.
 
Zoals u gewend bent, zal er ook weer een rommelmarkt op de verkoopdag aanwezig zijn. We willen daarom nu alvast spullen gaan inzamelen.
Komt u 2e hands spullen inleveren bij de zij-ingang van het kerkgebouw?
De inzamelavonden zullen zoals gewoonlijk weer op een vrijdagavond gehouden worden, van 19.30 – 20.30 uur. De eerste avond zal zijn op vrijdag 25 januari 2019. De andere data verschijnen in de volgende kerkbode, op de website en zullen ook te vinden zijn op het prikbord in de hal van de kerk. 

Via deze weg willen wij de voorzitter van afgelopen jaren, Wilmer van Pelt, hartelijk bedanken voor zijn grote inzet en betrokkenheid bij de vele werkzaamheden die hij heeft verricht.
Helaas hebben we van hem als voorzitter afscheid moeten nemen, maar graag heten we Rolf Klooster hartelijk welkom als nieuw lid in de commissie.
We hopen op een fijne tijd met elkaar! 

Allen een hartelijke groet van de verkoopdagcommissie,
Rolf Klooster, Marien Moree, Corné Mourits,  Marjolein Nobel, Marit Orgers, Janneke van Pelt, Jacobien Prins, Jaap-Jan Visser

 

  • © hersteld hervormde kerk 2019